Lördag

Not impressed by champagne or cash
Get me vodka and baby shake that as

Nu ere lördag igen :D Och det är så himla underbart. har suttit ett antal timmar på min balkong nu och bara njutit av solen! vååår! igårkväll va bra också, cornelia är bra :D ikväll kanske alla samlas hemma hos mej och fixar te det :P Sen fest? Får ju genast fixa fest nån ^^ Jag är otroligt taggad :D 

Jag älskar vår, jag älskar lördagar, jag älskar denna känsla av friiheeet!

Awh :D PUSS, E

Detta är vår för mej, promenader till vättern för att känna på vattnet :D




oowh heelg

Asså, känns det inte lite som det är helg hela tiden? det är ju underbart! :D:D
Ikväll blir det nog fika och sen bada tunna :) Imorgon har det pratats om att tagga fest, Får väl se. Jag o jennifer planerade att dricka vin (det enda som jag inte mår illa av att tänka på typ) och precis efter så kommer ett helt föredrag om att vin, det får man cancer och blir steril av. tjoho xD

Efterlängtade pengar idag! Föröskte verkligen köpa nått spontant vårigt men hittade inget xD jag är dålig.. varför ska man bara hitta saker när man inte har råd? :S

Aja. Nu spelar jessica helg-tagg-musik så jag ska också sätta igång o tagga helg :D:D:D Firar extra mkt denna helgen eftersom jag aldrig mera i mitt liv kmr behöva räkna ett mattetal :D:D:D hur underbart är inte det?

heeeeeeeeeeeeeelg

E

Hejsan hoppsan :D

Vår religionslärare sa idag att en känd psykolog har sagt "Lycka varar högst i tre månader" när man har en klass som min kan man dra ner det till en dag. Iaf så fick jag mvg på mitt matteprov idag vilket är insane. jag var rädd att jag skulle få ig och vg var min dröm liksom. Var i chockgladtillstånd ett tag där. I övrigt har dagen varit helt okej. Mycket roligt på dansen också tkr jag :D Det gillar vi!

resten av veckan är väl inget spec. ska öva med vikki till hennes matteprov och sen till mitt eget nationella :| Ska fortsätta försöka "vara glad och pigg hela veckan" vilket jag tkr jag ändå klarat av okej än så länge.

Fortsätter mina bli-glad-av-sommarbilder :P



E önskar glad semledag, trevlig alla semlors dag och framförallt God semla :D

Jag tänkte...

att jag skulle skriva något roligt om min dag.
Men sen kom jag på att min dag enbart varit lam.
Den började med att min kropp inbillade mig att jag var sjuk. Sen insåg jag, min hjärna, att min inbillningssjuka enbart berodde på extrem trötthet. Jag har i vilket fall som helst varit hemma idag.
Men det har inte bara varit på ont (haha, vadå? äre dåligt att vara hemma och vara "sjuk"? XD). Jag har faktiskt läst hälften av min Sherlock Holmes bok :DDDD Duktigt av mig tycker jag, eftersom det är en tvungen-att-läsa-i-skolan-och-presentera-senare-bok. :D
Jag hittade även, till min extremt enorma lycka, en burk med ben&jerry's glass i frysen som min mami köpte till mig för typ en och en halv vecka sen som jag hade glömt bort totalt.  GISSA om jag blev glad över att hitta den eller? ;D
Annat jag gjort idag... målat naglarna röda, gjort ansiktsmask (som dock torkade ut mitt ansikte totalt), borstat håret (jag gör liksom aldrig det)...
JA, vilken oerhört givande dag. NOT!

Anyhow så kan jag glädjas åt att mami kommer hem och lagar mat senare. Det kan jag behöva för jag har bara druckit litervis med te idag och inte ätit sen jag åt hos Elin igår.

Viktoria

:D:D

Idag är jag glad, jätteglad ... (8)

Haha, jag har faktiskt varit väldigt glad hela dan :D Glömt bort att söndagar faktiskt kan vara bra dagar med när man är pigg o utvilad o allt :P
Övningskörde idag, gick riktigt bra! Börjar förstå det här med hur man startar nu xD kan ju va lite bra så jag slipper bli nästan påkörd när jag kärringstoppar lite hur som helst. Körde till och med med viktoria i bilen ju, och även om det gick snäppet sämre så överlevde vi ju :D

Nu är jag sugen på att typ hoppa runt till nån fånig låt på mitt rum eller nått annat skoj men det skippar jag nog, ska lägga mig i sängen och fira att jag inte har nån dålig skolbok att läsa utan ist läsa en bra bok.

Det har även vart plusgrader idag, det är väl nått i sig att vara lycklig över. TAGGA SOMMARN. Den känns inte så avlägsen just nu. Tagga pengar på fredag. Tagga allt.

Haha jag blir lite rädd när jag är glad, men får väl passa på att njuta av det, brukar ju inte vara så länge :)

E




Helgen och så

dåligt uppdaterat här senaste veckan tycker jag.
anyhooooooow....
i fredags lekte jag med elin. det var bra och vi pratade engelska och gjorde kladdkaka.
igår gjorde jag allt möjligt... först var jag hos susanne i typ en och en halv timme. käkade frukost och fick (låna) en jacka. 
sen skjuts ner till juneporten och träffade den där pojkvännen<3. så åkte vi till papi och käkade mat och var trevliga. (JAG HÖLL PÅ ATT EXPLODERA)
sen åkte vi (jag, nicke, mami och pär) vidare till mormor och sa grattisgrattis på födelsedagen.  (både jag o mami presenterade våra nya pojkvänner.) vi käkade smörgåstårta och semlor. 
sen fick vi skjuts till nicke så han kunde hämta en flaska dryckesmål och så åkte vi sedan vidare till bubba som har världens sötaste hund.
sen gick vi till evul och var där och var vakna typ hela natten och morgonen.
sen bar det av hemåt, slutligen.
duschen, rena kläder och tandborstning satt inte fel. men någon mat gick dock ej att finna i detta hus, nej. 

nu ska jag sitta och svälta tills elin hämtar upp mig under sin övningskörningstur. känns bra ja.

PUSS!

Känslorna

Dom finns där, om vi vill. Vill vi? Oftast. Han vill nog hela tiden, tror jag.
 Gör jag rätt? Klarar jag av det här? Jag blir kär i vem jag vill, kan välja nästan vem som helst. Var det inget bra att jag valde honom? Vem skulle jag valt annars? Behövde jag ens välja någon, jag klarade mig rätt bra själv?!

Nej, nu ska jag le och se glad ut!


pusselipussochlitesmek //Co

Heelg

ja, nu är det ju äntligen älskad helg igen och jaa,  jag skulle inte tacka nej till att spendera den med en sån här:



ser du ut så kan du ju slå mig en signal...

E

Jag orkar inte

någonting alls.

Dels för att min älskade jävla mami som jag för tillfället hatar är kvar i gränna och äter hos bajskarin. Så ah, nej, jag får ingen mat ikväll. Och ingen frukost imorgon. TACK!
Dels för att.. Nej, jag vet inte varför, men jag orkar bara inte någonting alls. Jag orkar inte andas, sova, äta, vara vaken, gå i skolan och plugga, gå upp på morgonen, ja och så vidare. 
Idag är en dag då jag helst bara vill dö. 

Annars så äre ju grattis till Cornelia som fyller ARTON jävla år idag. Jag hatar henne för det, men jag älskar henne lika mycket ändå. Nästan. 

Viktoria

fan

Idag kom det verkligen plötsligt, att imån början skolan med prov klockan 8. Aja ska försöka förtränga det en stund till, har ju lyckats så bra med det hela lovet.

Har ju vart hos conne och ätit tacos och godistårta. väldigt gott. jag och fia hade köpt bästa presenten, en discokula :D så värt. Jag vill också fylla 18 år nuuuuuuuuuu!

och visst va de ovanligt bra musik i melodifestivalen igår? inte bara nått jag drömde xD eller så är det jag som fått väldigt dålig musiksmak på sista tiden XD ganska troligt faktiskt. Men nått som vi alla är överens om är väl att Lasse Lindh var braaaa? :D



E

GRATTIS SOM FAAN!

Ja, idag säger vi grattis till Conne som fyller hela 18 år!:D



Har varit på kalas och ätit tårta och sånt idag, som man brukar när nån fyller år. Sjukt bra dag, och sjukt bra helg har det varit:)

/Sofia

Mindre vanligt avslut...

På en dag då, alltså.

Ni vet innan, så skrev jag ju att det så sällan händer något spännande att skriva om. Och det gör det ju typ aldrig heller...
Anyhow, get to the point!
JLT brukar ju vara bra på att göra det mesta fel med sina bussturer, right?
Well, idag, eller ja, nyss typ, så skulle jag ju liksom hem från Elin efter (världens sämsta) bowlingande (ja, det är ett nytt ord). Och bussen var FÖR EN GÅNG SKULL i tid, men när vi kommit kanske femtio meter, vänder sig busschauffören mot mig och säger: "vi ska bara vända och hämta lite fler passagerare uppe på Elmia". Det var bara jag, och ja, busschauffören då, på hela bussen. Så jag sa att "haha, jaja, lugnt!". Och det var det ju, för jag hade ju itne precis bråttom hem till mitt tomma hus. 
Anyhow, så åkte vi tillbaka till elmia, efter att ha vänt omkring den enorma bussen på Huskvarnavägen (mitt inne i Vättersnäs där vägen är som smalast). När vi väl kommer dit ska han vända omkring lite på bensinstationen där uppe, men sen går allt som normalt. bara tio minuter försenat. :D

Viktoria

Ja,

en helt vanlig lördag.

Sofia var här en stund innan och det va bra för annars hade jag inte gjort nått alls på hela dagen xD har iaf kollat på Försoning och Cry Freedom. Inte världens bästa filmer nejnej. Försoning sååå mkt sämre än förväntat. Den andra var bättre än förväntat iaf.

Nu ska jag iaf åka och bowla då.. Ja

E

Helt vanlig lördag?

(JAG HATAR ALLA HJÄRTANS JÄVLA DAG SÅ IDAG ÄR DET EN HELT VANLIG LÖRDAG)

Ja, jag känner lite som Sofia att det händer väldigt sällan något spännande att skriva om, så då skrivs det inget alls istället. 

Igår vare ju Ulricehamn med världens bästa Elin. Det var gött med en massa snygga människor runt omkring sig hela dagen. (Y)
(sen att vi var fyrtio minuter sena med att hämta elin visste väl alla redan...)

Idag ska jag leka med Susanne och vi ska plugga (Y)
Förmodligen fika och äta också...
senare så skulle det visst bowlas med de där omtyckta brudarna. och en annan man...
men det kommer väl skrivas om så det räcker och blir över så det behöver ju inte jag göra.

Mitt rum ser förjävligt ut för att egentligen så städar jag... men det ser bara värre ut än innan jag började.  därför ska man aldrig städa!

Nej, nu ska jag klä på mig och så. Ja, det ska jag ju faktiskt göra.

viktoria
 

Oturen

Det var ju det där med otursdag. Har tänk hela dan att det bara är skitsnack men nu kom vi på att så är det inte. Lucas är på väg hit till Jönköping över helgen men tror ni inte han hoppar på fel tåg då? Svar jo! Så nu är han fast i Linköping. Bra jobbat Lucas!

Nu vände det precis igen :D Han hade åkt före sitt tåg som han skulle med, så när han hoppade av i Linköping så var det tåget där så det var bara att hoppa på :D Ni kanske har svårt att hänga med på det där, men det var svårt att förklara ^^

MAHAHAHA


Älskkyssslickkrammyssmek // Co

Fredag den 13:e, oooh

Jag känner mej väldigt inaktiv på bloggen. Men vafan, det händer ju aldrig nåt som är värt att nämna:o Jaja.
Idag är det som sagt fredag den 13:e, undra vad som kommer hända idag? Jag tycker synd om min pappa som måste fylla år på fredag den 13:e ibland. Dock inte idag, för han fyller i juni. Nu vet ni liksom, skriv upp det och skicka in till intresseklubben typ.
Idag får bli en pluggdag, faktiskt. Har religion, engelska och en recension att göra. Recension på La bohème, operan vi va på för två veckor sen. Jag rekomenderar inte att göra en recension två veckor efteråt, då har man glömt i stort sett allt...

Jag vill förövrigt ha nya kläder:o Eller vill, jag skulle mer vilja säga att jag är i stort behov av nya kläder. Blöööö. Aja tur att man ska på dop om typ en månad, då måste man ju köpa nya kläder till det liksom. Jag är ganska duktig på att komma på anledningar till att köpa kläder, men håll med om att det känns mycket bättre om man har en anledning:)

Neh, nu kanske man skulle ta och börja plugga då. Hiho va roligt jag ska ha.

Puss och kram
/Sofia

Random bilder från 11/2



Bananer som var helt svarta och inget gula :S



Alltså, gissa innehållet



Blå mjölk?



Sist, den sötaste flickan på jorden, som jag inte tycker om speciellt mkt just nu.

5 minuter kvar

E

Väntan

Åååh va roligt, nu har jag varit iväg i 12 minuter. Eh nooot. Ja jag vet att jag borde gått upp en halvtimme senare eftersom jag visste det var viktorias mammii jag skulle åka med, men jag slutar aldrig tro det bästa om folk. Så här satt jag o hoppades att IDAG va dagen hon skulle komma i tid. Jag har iaf både hunnit plugga religion och läsa i min engelskabok.  dom ska komma om en kvar nu sa dom, det märker vi ju. Dom har ändå utvecklats så pass att dom borde kunna klara det :P

Anyway skidor idag då. Ganska otaggad, jag vill åka snowboard. Hade jag vart i åre nu hade jag nog gjort de ^^ plö. Nej, nu ska jag skärpa mig. FAN VA KUL DE SKA BLI ATT ÅKA SKIDOR.

Sen är det ju fredag. Folk har smsat och frågat vad som händer och eftersom jag inte vet har jag inte orkat svara. Så nu vet ni det. Men tar tag i det när vi kommer hem igen. Hemma blir det inte iaf för pappa ska ha sina polare här.

Nu taggar vi.. 13 minuter kvar

E

halleluja

Sov väl ungefär 1h ovh 45 min inatt, sen vid åtta drog vi till stallet och jag red på en häst på en ridlektion. HAHA. Har nu konstaterat att jag inte kan rida, jag har inte den tekniken. Men jag får väl öva på det.
Nu är jag faktiskt väldigt trött och väldigt otaggad på att åka skidor imån. För då tänker jag bara på åre igen.
Nu tänker jag göra mig en semla.

E

Levande igen

Gick från typ årets sämsta dag till en helt okej dag. Jag och viktoria tar oss egenom det mesta på vårt egna lilla vis xD Nu taggar vi lilllördag, eller?? :D:D

E

Blök

Kul att jag verkar ha kommit i någonsåndär emo-period igen.

Eller kanske bara pms...

Eftersom ajg började lipa as hell när Elin sa att hon beställt min favoritmat tills imorgon.
Jag är nog knäpp.

Viktoria

Jag skulle bli bättre

Jag skulle bli bättre. Jag skulle bli bästa flickvännen, snyggast på stranden i sommar och nyttigare. Humm... tror inte det går så bra xD Trodde jag skulle bli mer taggad till att träna när jag fick pojkvän. Tänkte att jag skulle tänka på att bli snygg för honom men så är ju inte fallet. Innan jag fick pojkvän tänkte jag att jag skulle börja träna så jag blev snyggaste på stranden i sommar så jag skulle kunna få en pojkvän efter sommaren, men det är ju rätt mycket kört nu. Eller jag kommer nog ha pojkvän efter sommaren med, men ingen ny xD Det är med att jag skulle bli nyttigare behöver vi inte gå in på. Finns rätt mycket man kan skylla på :)

Slutsatts: Jag har inte blivit bättre. Men jag är ju rätt bra som jag är nu ändå, ibland iaf.  MAHAHA

Tack // Co

Dagens låt


:D

Snart ska jag och sofia åka till a6, vad vi ska göra där är hemligt ;) Efter det ska vi iaf ner till stan och dansa med vår kära dansgrupp anonym. Jag har typ inte dansat på evigheter känns det som. Iaf inte ordentligt. Så eftersom jag kände mig helt förslappad så bestämde jag mig. Mitt Beach 09 börjar IDAG. Det känns bra gör det :D
Önska mig lycka till (A)

E

Lov

Jaa så va första lovdagen typ slut, eller jag är iaf tillräckligt trött för att gå och lägga mig nu. Idag har jag lekt med joss, mysigt! pratade minnen :D

Just nu är jag så hiimla suuuuugen på MASSA saker. Jag är sugen på tacos, på kladdkakebrownies, på sommar och på saker jag inte tänker skriva här xD

Så ge mej nått av det snälla!

Tack
E

Dagens låt 2


Men för helvete

ORKAR INTE MED HONOM MER! Min såkallade far. Han kan ju genast sluta vara så elak. Vill ha inte att jag ska vara glad och lycklig. Han borde ju genast låta mig vara, låta mig leva mitt liv själv! Har fjäskat för honom hela dagen för att sen fråga som jag kunde åka till Västerås under sportlovet men tror ni atrt jag fick det?! SVAR NEJ. Tror inte man kan hata någon mer än jag hatar honom. Nu kanske ni tycker att jag bara överreagerar. " Vadå, hon kan ju inte hata sin pappa bara för att hon inte får åka till västerås?!" Men det är inte bara p.g.a det. Han ska alltid komma och förstöra för mig, han har aldrig gillat mig och jag har aldrig gillat honom.


Var hos Nicke igårkväll. Allitd kul med nytt folk. Tack


pusspusspussmys // Co

Dagens låt


Melodifestivalen dårå.

Alltså. Lite spontant känner jag att, lägg ner skiten. Eller iaf bort med den nya, hemska programledaren. Fast åh, viiiiiilken fin klänning hon hade:o :D Eller aa en av dom iaf. Hon hade ju typ sex olika. Om jag vore programledare skulle jag också byta kläder hela tiden. Fast jag skulle bara ha snygga klänningar hela tiden isf:)
Annars så tycker jag att vår vän Jonathan gjorde bra ifrån sej. Bra jobbat liksom. Men bäst va ju helt klart Alcazar. Mmmmh, galet bra:o Och assnygga kläder. Och massa discokulor och neonljus. Kan ju inte bli bättre alltså.
Allt annat va fruktansvärt tråkigt. Tråkiga skämt, tråkiga låtar, tråkig pausunderhållning.
Och jag ska genast sluta va en Melodifestivaltönt.


/Sofia

TRalala

Gårkvällen (nytt ord? :S) spenderades hos nicklas. Det blev faktiskt roligare än förväntat :) Försöken att få se melodifestivalen gick ganska dåligt men lyckades iaf se hela jonathan och hela den bästa låten. Surt bara att ingen av dom gick vidare.

Jag vill passa på att berätta för er om min kära vän viktoria. Jag älskar viktoria väldigt mkt men ibland går hon för lågnt i sin dumhet. Igår solade hon liggandes på sin i-pod sladd. Så nu har hon ett streck nerför hela armen. Grattis till henne! Årets klantskalle :D <3

Sen har jag en samvetsfråga också. Det jag hatar mest i hela världen är falska människor, folk som snackar så jävla mkt skit om folk dom sen är jättegulliga mot. Igår råkade jag snacka skit om en person som jag bestämt mig för att förlåta. Ska jag då inte va trevlig mot den nästa gång vi ses?

Idag blir det till att fira mamma, så hinner nog inte med så mkt mera.

//En Elin som är mkt besviken över en sak som hände/inte hände igår


yoo bitches

Nu sitter jag i cornelias säng medans hon byter om. Idag har jag hunnit med mkt för jag gick upp kvart över nio och åkte till torget. Jag älskar torget xD mkt underskattat! Sammanlagt idag har jag shoppat skor, halsduk, 3 tjockstrumpor och 6 t-shirtar för sammanlagt 365kr. Sen har jag även påbörjat min sola-bort-finnar-kur. Och jag är rosa. har också varit på a6.

Ikväll är jag fortfarande lite osäker på vad som händer. Man måste ju kolla på jonathan i melodifestivalen och se hur det går för honom ^^ Kanske ska dra till nicklas och försöka kolla där :P Bara för att vi inte ska sitta hemma själva och vara mobbade :P Jag har iaf ett extremt godissug för första gången på... evigheter? Så ska försöka få tag i gooodis :D

Nu ska jag tagga och komma in i lördagsstämning :D Taaaaaake oooon meeee (8)

E

PS: idag är det grattis till min mamma på födelsedagen :D

Mja...

Nu var det kankse dags att uppdatera lite för min del :)
Jag har, precis som alla andra, varit sjuk. Kräktes som ett jävla as. Har lovat mig själv att aldrig kräkas igen :) Jag råkade ju smitta Lucas också, inte så bra. Jävla typiskt och jävligt pinsamt.
Aja, sjuk var jag iaf sön-tis. Åt typ inget så jag gick nog ner lite i vikt med, vilket gjorde mig lite gladare :)
Onsdagen hjälpte jag Fia med hennes spanskabok och somnade tidigt :O
Torsdagen teknik 2:orna och 3:orna till STOCKHOLM :D var på möbelmessan och kollade runt, var jävligt coolt :) Så nu vet jag precis hur min lägenhet/hus ska se ut. Vi fick även lite tid på stan. Jag köpte inget, viklet känns rätt dåligt, men det var för att jag måste spara min pengart till västeråsresa -.-
Fredagen var jag i skolan och på kvällen hade jag myskväll med Fia :D Hon fick orgams av min telefon.
Idag är det lördag och  då ska jag leka med Elin ikväll :) Får se vad vi hittar på.

Nu orkar jag inte skriva mer. Tror inte ni orkar läsa mer heller så vi slutar nog nu.


Pusselipusspussochlitesmek // Co

Bottnaryd here I come.

Ja. Idag ska jag åka till Bottnaryd. Haha. Jag tänkte skriva "på semester till Bottnaryd", men det lät ju verkligen bara tragiskt. Jaja lov nu iaf, gött gött gött. Har dock typ inga planer för lovet, känns konstigt. Men kan väl bli skönt det också, kanske.
Idag ska iaf jag och Martina gå på Viktors handbollsmatch:o Gosh. Sen åka till Bottnaryd då och bo där över natten. Eller aa, Martina bor ju där varje natt kom jag på nu. Ikväll ska vi såklart kolla på Melodifestivalen, eftersom Jonathan är med. Heja heja. Fast. Är det bara jag som börjar tröttna på Melodifestivalen? Det har verkligen tappat sin charm. Dåligt!

Jag känner förövrigt att Elins senaste inlägg va skrämmande positivt. Undra va hon gick på igår liksom.

Aja, nu måste jag kila till bussen:)

Puss och kraaaam!
/Sofia

Usch

-Ska du inte tvätta händerna?
- Nej jag gör det sen

Och så går dom ut från toan :S

Fredag, Helg, Lov

Fredag idag :D Har börjat med att ha partikläder varje fredag för att komma i stämning och fira in helgen. Det funkade kom igång imorse och kände mig verkligen helgig. Sen att jag failade och byte om litegrann spelade ju inte så stor roll eftersom min lärare utbrister ungefär "PALJETTER, ooh va du ser festig ut det är bra att du ser det som en fest" ungefär. Lite svårtytt va hon verkligen sa dock. Det visade sig att hon hade haft en liknande klänning på 60-talet ungefär :P

Har i övrigt också varit en mkt bra dag, fick 1 poäng över vg på mitt spanska prov :D psykologiprovet gick också bra (fast jag skrev att vi fick bokmärken i ettan och andra pinsamma exempel). Lyckades köpa present till min mor på direkten också, skönt :D
Nu har jessica underhållt mej resten av dagen, smidigt att ha en inneboende lekkamrat :P (hon hade även en semla med sig hem till mej :D)

Jag är verkligen på biohumor. Det är braaa, för det betyder ju att jag ska göra precis det jag är sugen på! Idag är jag tillome mer sugen på att se I taket lyser stjärnorna än Benjamin Button. Och sen ikväll blir det kanske boat trip? om jag får som jag vill haha.

Är jag inte sjukt positiv idag? Jag skrämmer mig själv. Jag bryr mig inte ens om det äckliga vädret ^^
Jaa så nu ska jag fortsätta att bara vara glad och vänta ut tiden :)

E

Jaha ja...

Ja, nu har jag fått order om att skriva lite här.
Är ju ett tag sedan...

Hum.. Ja, har ju liksom skaffat mig en sån där pojkvän. den heter nicklas och är bra. C:
Den fikar mycket, med mig ofc och annars.. så.. ja. är den mest bara bra och efterbliven. :D

annars så.. AH MINA EFTERBLIVNA JÄVLA FÖRÄLDRAR!  mest papi dock. han har sagt, till min mor, att "vi får nog skicka viktoria till kuratorn eller en psykolog. eller sätta henne på medicin." BARA för att jag klagade över att jag tyckte att itt liv var tråkigt och för att han hade fått mig o tycka att jag var tjock! LAMTSOMFAN.
Så ah, jag var o pratade med den där kuratorn häromdan. hon är ju snäll iaf.

mina naglar är sjukt fula och imon ska jag o världens bästa elin gå på bio. och umgås. INTE festa. ;o märkligt. men oh så länge sen och ah, det ska bli allmänt bra helt enkelt. 

Viktoria

Plug in baaaaby! (8)

Jävla bra låt det där.

Idag tycker jag inte om torra läppar som inte blir bättre av lypsyl, snön som kom igår (vafan?:s), spanskalektioner som aldrig tar slut, att bli yr (inte piruett-yr, utan bara allmänt yr) när man är mitt uppe i en danslektion så man inte kan koncetrera sej och äckliga jävla hundar som hoppar upp på en.
Däremot så tycker jag om att träffa Elin igen (fem dagar är faktiskt mycket), tubtoppar som faktiskt sitter uppe, vår söta Nk-lärare och att min mamma hade gjort pannkakor när jag kom hem.

/ Sofia


Torsdag

Skola idag minsann. Jobbigt men inte så jobbigt som jag hade väntat mig. Och imån är det freedag LOV :D:D och jag har bara två lektioner :D På kvällen ska jag och viktoria på bio och UMGÅS. Typ, längesen.

Jag skulle vilja passa på att få ur mina aggressioner över dessa människor också;

(utspelar sig i matsalskön där dessa tjejer just tar bestick)
Tjej 1- asså, fatta va äckligt hur många som har petat här och på våra bestick
Tjej 2- jag vet! det är därför jag alltid tar de understa, de känns fräschare
Tjej 1- jaa, av den anledningen tar jag alltid en tallrik längre ner också


Fattar ni inte att det är er själva ni pratar om! Det är ni som är äckliga och tar på allt! Som gör att vi normala människor får bestick och tallrikar ni pillat på.

Haha jaa nog om efterblivenhet, jag är också väldigt lycklig för har fått dom första filmerna från love film :D älskar månaderna där man får gratis film därifrån :D:D

E

Back on track!

JAH! Efter tre dagars sjukdom är jag äntligen friiiiiiisk och tillbaka i skolan:) Gött gött gött.
Dock så får jag inte va med och dansa ikväll, blö på det. Fast ska åka ner och kolla på iaf. Inte för att det är så givande, men mer för att ha nåt att göra och för att va lite social och så. Taggar att va med på baletten imån i skolan iaf. Det kan inte va hälsosamt att inte dansa på flera dagar?:o Hmm.
Känns ju helt okej att det bara är två skoldagar kvar och sen sportlov. Känns också helt okej att jag går till 9.15 på fredag. Jävla softarvecka detta blev.
 
Jag har verkligen inget mer att tillägga. Ni får helt enkelt nöja er med detta sålänge:) Lamt värre.

/Sofia

:D

Idag skulle man ju kunna säga att jag är frisk :D Jag har iaf tagit min friskhetsdusch. (jag tycker om att inte duscha när jag är sjuk, för det är så himla skönt att duscha bort all sjukdom på en gång sen. fast kände mej lite äcklig, det var trots allt över 72 timmar sen jag duschade).
Jaa egentligen var det väl mest bara min friskhet jag ville dela med mej av, så världen kan bli lycklig igen. Fast hade ju faktiskt gärna sluppit imorgon också ^^
Jag vill dansa ikväll!

E

Hmm

Ja, egentligen har jag absolut ingeting av värde att skriva. Kan ju härma fia med en vad jag ska göra idag lista

-Försöka äta upp min pyttelilla skål yoghurth som vägrar ta slut
-Kolla upp hur man stavar yoghurt
-Fortsätta fundera på hur ´"älskar älskar inte" på mtw kan bli t.ex. aldrig, jodå, möjligen osv
-försöka att kanske läsa nån enstaka sida ur min engelskabok
-prova om jag kan äta en älskad ibumetin

Woohoo, take a walk on the wild side asså. Jag har iaf gått ner två kg. Nu tänker jag återgå till min säng...

E

Ursäkta mej men...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Alltså, Viktorias mamma har köpt en häst. Jag vet inte varför men jag tyckte det lät så himla roligt. Jag älskar dej Viktoria, det vet du, men vafan en häst?! xD


Fika och kirrat NK-prov :D

Ah, den här dagen kunde väl knappt blivit bättre! :D

Har ÄNTLIGEN fixat mitt NK prov (sju månader för sent iof, men det spelar ju faktiskt ingen roll).

Anyhow så var resten av dagen riktigt jäkla bra!

Fick pennfack av Elin o Daniel :D och köpte te med Qayzo :D

Sen fika med Nicke i... fyra och en halv timme? :D Vi är bäst i hela världen på att fika. 

Och jag tycker lite synd om elin o fia som är sjuka, men jag börjar tro att elin har smittat mig. för min hals gör lite ont ;o

DÅLIGT!

Annars så.. ah, jag gillar mitt liv :D


AH OCH FÖRRESTEN SÅ HAR MIN MAMI KÖPT EN HÄST! :D:D:D:D:D:D:D


Viktoria, gladast på jorden antagligen :D

Blä.

Jag hatar att va sjuuuuuuk!
Det är ju så fruktansvärt tråkigt så det finns inte:o Man blir rastlös av att vara sjuk, fast man orkar ju ändå inte göra nåt. I förrgår natt orkade jag inte ens gå till toaletten. Det är ju ganska illa. Orka va klen.
Mamma tror att jag har typ light version av influensan. Hon är för övrigt också sjuk, så vi sitter och hostar ikapp idag. Härligt att ha nån att va klen tillsammans med i alla fall, typ.
Idag hade jag tänkt ägna mej åt att:

- Kolla på Step up
- Kolla på Sunes sommar
- Dricka vatten
- Bli frisk

Jävla produktiv dag. Not.

/ Sofia


Sentimentalt

Hittade alla mina gamla dokument, saker jag skrivit för att få ut mina så kallade känslor (jag har ju inga känslor så ^^) Det var iaf kul att läsa :P Jag skrev bättre förr. Testade att skriva nu som reaktion.

Jag är inte samma person som jag var

Jag är precis samma person som jag var

Jag vet inte hur det går ihop

Allt jag vet är att jag vill vara annorlunda,

Jag vill vara som jag var förut
Spontan reaktion; jävla emo gå och dö. Och ja, jag skrev bättre förr.

E


söndag, ja.

Dagen har spenderats på flera bra sätt.

först frukost (vid två) med nicke på johans.Skulle eldat lapp,  men vi lyckades inte den här gången heller. 
sen så åkte jag hem till daniel och vi gjorde inte så mycket, men trevligt var det. Mysigt att leka med honom igen C:
sen åkte jag hem till mami och packade en timme o sen körde hon mig till papi.
då hann jag bara springa upp med grejerna på rummet och gå till elin dirr efter. vi skulle promenerat o solat, men det fanns inga solningstider förens halv nio (då var klcokan halv åtta) så då gick vi hem till henne o drack varm choklad ist.
det var mysigt.

(elin, jag älskar dig väldigt mycket. tack<3)

och nu så har jag kommit på att jag kan all min NK, SLUTLIGEN. WOOPIE! :D

så nu ska jag bädda om min säng o sen ska jag sooooova. C:

Viktoria

Söndagsunderhållning


Söndag

Ja, idag är det iaf söndag. Blääääääää! :P men det är iaf bara en vecka kvar tills lov. Fast en vecka fylld med religionsprov, engelskaredovisning, naturkunskapsredovisning och psykologiprov. Nån latinläxa med tror jag. Har jag tur är jag lite sjuk imån så jag kan va hemma o plugga :P
Mina planer när jag vaknade var att göra mej iording fort som fan, städa (som jag skjutit upp hela helgen) och sen föröska hinna övningsköra innan dansuppvisningen. Men nej då skulle farbror och fru komma på besök och jag kommer inte ens hinna duscha innan. fräääscht.
Diskuterade mitt finnproblem med mor och hennes enda förslag va, sola varannan dag och se om de hjälper, och jaa gratis solning säger jag ju inte nej till. Även om jag tycker det är dåligt att fusk-sola.

Inget mer att tillägga.

E

RSS 2.0