Yes baby

Nu var det typ 100 år sen jag skrev. Har la inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Är singel igen men tror jag har hittat någon som passar mig bättre denna gången. Har bara lite svårt att bestämma mig om jag vill bli tillsammans med honom för vi är rätt bra vänner och det vill jag inte sabba, sen vill jag ju ha singelsommar igen ^^ men men, man kan ju inte få allt. Mahaha.
Har fått jobb på staoil nu med så nu när jag har två jobb kommer jag få fett med cash hoppas jag ^^ Hoppas der räcker till P&L iaf, skulle vara rätt kul att se hur det är att inte passa in. Kan ju dock gå till peset men det är inte lika kul.

Nej, nu ska jag se till så att mina muffins inte bränns i ugnen. :)

Pusselipussförhelvete // Co

:)

Halva påsklovet slut då. Fast imån börjar ju påsken. Då är det dagen man ska klä ut sig till kärring och tigga godis. Sofia vill dock inte klä ut sig så vi ska helt enkelt bara byta påskägg med varandra. Men det är ju inte helt fel det heller :)

Nu har jag, jennifer och sofia börjat med twitter. Så jag vill uppmana er alla att skaffa det, för ju fler desto roligare. Bra

Nu tänker jag gå och lägga mig, för jag tycker inte riktigt om denna dagen. Sov så gott :)

Elin


Påsklov

äälskar, hmm allt typ :D:D vaknade typ fem i morse och bara neeeeeeeeej lovet är sluuut jag döööör va snabbt de gick. sen insåg jag att ja, oj va snabbt. Men sekunden då man inser att det är måndag och första lovdan är obetalbar. Så man kan ju inte annat än vara lycklig hela dagen sen. Har suttit på balkongen i stort sen hela dan, sen dansat och snart ska vi tyfligen iväg och grilla. Hääärligt.

Helgen har också varit bra, fredagsmys med viktoria, sen njuta av solen hela lördan och grilla på kvällen. I söndags kollade jag visserligen på hockey :| men behvöde bara kolla ungefär en period sammanlagt så de gick smärtfritt. Lekte iaf hos robin med jossan och koffe och och och .. ja.

resten av veckan blire fortsatt schtek (fin stavning man fick lära sig på iiafeatlobloggen). Nu har ju fia kommit tillbaka från götet igen och viktoria är singel. Kan ju inte bli annat än bäst :)

En vacker bild från grillning i lördags

j

Elin

RSS 2.0