Alvedon.

Yes, idag livnär jag mej på alvedon. Eller riktigt så illa är det inte, men aa. Undra va en alvedon innehåller? Alltså, det står ju på förpackningen, men man fattar ju inte ändå för det är så konstiga namn:o Men det måste ju va jävligt mekkigt att framställa nåt som tar bort värk liksom. Aja, nu tänker jag sluta fundera. Det blir nog bäst så.

Idag har jag lekt med Martina mest hela dagen. Bra dag, trots att jag, som sagt, låter som en man och har ont i huvudet och så:) Men jag ska ju genast sluta lipa, hade kunnat va mycket värre.

Imån blir det dans på idrottshuset. Vi ska vara pausunderhållning i en innebandymatch. Känns ju ganska lamt, men äsch. Kanske blir kul. Hoppas på snygga killar:D

Mja, har inte så mycket att tillägga nu. Vill dock också säga grattis till Jonas som fyller myndig idag:D Tänk, nu får han gifta sej om han vill! Jag tycker det är dåligt att jag inte fyller år den här tiden på året. Och så tycker jag det är dåligt att typ ingen som fyller 18 tar körkort:s Vad är annars meningen med att fylla 18 liksom? Skärpning för fan.  

Jaja, over and out som man så fint säger.

/Sofia

Parantes

Och medans fia (som hon skriver i ett opublicerat inlägg) är hes och låter som en man så har jag ingen röst alls! Jag tappade den på johans igår och nu är den typ helt borta. Grattis till mej

E

Hej goddag och hallå

Nu är det söndag igen tänkte jag skriva men nu insåg jag att det e de ju fan inte :S Fan va braaa :D !!
Såå igår va de alltså fredag då. Vaknade typ vid tolv, gjorde ingenting tills typ fyra då jag åkte till vikki och nicke på claras. Sen köpte jag skor och sen fikade vi på johans. Där skulle vi alltså få träffa cornelias hjärtevän som jag redan sagt. Men eftersom dom dissade oss väldigt snabbt är det ju lite svårt att säga hur han va. Men första intryck ( rip curl tröja och ed hardy keps? ) var iaf bra ;D Nu återstår bara slutgiltiga "testet", vilka jeans han har ;) Nejdå xD men ska om någon timme åka till cornelia och baka ;D Mysigt.
Vill även passa på att hälsa grattis till vår vän jonas som fyller 18 år idag :D

E

Eeh... Bajs?

Jag tänket att det var så länge sen det hände nåt här. ja, ungefär ett dygn sen. 

och så tänkte jag att igår hade jag ju en trevlig dag som innefattade skola, lyssna på klassens redovsiningar, fika i tre och en halv timme med nicke (och senare även elin) på claras, åka till a6 med elin, köpa vita converse med henne åt henne (JAG ÄLSKAR HENNE <33333), åka till johans o fika mer med conne, fia, lucas (som är bra), nicke, tony (?) och bäck(?), sen hem till mig med elin o nicke och.. göra slemmig (men helt okej) chokladpudding, göra inget. sen åkte folk hem.


eh, ja. 

idag ska jag till susanne o lära mig lite mer nk. sen ska jag leka med ronja och titta i skolkataloger från ekhagsskolan och kungsängen :D

annars så ska jag ju duscha nu.

Viktoria

Har inte mycket att säga idag

Idag kommer Lucas :D Lycka!

Pusspusskramochlitepillpåinsidalår // Co

Mera gbg



Jaa, de blir nog inte mera bilder från gbg för det finns helt enkelt typ inga all lägga upp :P Ni kan få se lite vad jag köpte iaf...



E

Sliten

Jaa, va ju i gbg igår och det var otrooligt skönt att inte behöva gå till skolan idag för jag är så sjukt trött. Ska istället spendera dagen med att städa :( fick ju pengar av mor min för att ja skulle göra det.
Ikväll blir det nog fika för att spana in cornelias hjärtevän.

Igår va, jaa vissa saker va ju klart över förväntan, operan t.ex. håller med fia där att den va bra men inget man betalar 218kr för :P. Jag tyckte också det va ganska kul med föredraget i moskén. Visste ni det, att alla muslimer är inte terrorister och mansgrisar?

Är dock lite besviken på shoppingen :P Man var allt för stressad för att kunna njuta av det. Hittade väärldens underbaraste jeans också, eller mjaa inte så underbara för det var fel på dom. Köpte dom alltså inte och nu mår jag dåligt ändå in i själen.

Kommer väl upp lite bilder sen, både på dagen och våra inköp men det orkar jag ju faktiskt inte nu :P

E

Göteborg och tillbaka.

Jahapp, så va Göteborg-resan avklarad. Och jag har kommit hem som en helt ny människa. Haha, nej, det har jag förresten inte alls gjort. Men. Jag har i alla fall insett att opera inte är så hemskt som jag hade tänkt mej. Den va till och med lite bra ibland:) Fast jag skulle ju aldrig betala 218 kr själv för att få se den, men ändå liksom.
I Göteborg gjorde vi även tre studiebesök. Varför känner man sej alltid så fånig när man gör studiebesök och går runt i en stor grupp med sin klass? Aja. Två av tre studiebesök va lama,  det enda som va kul va att gå runt på Göteborgs Opera, speciellt när det kom dansare i bar överkropp:D:D
Och så shoppade vi såklart också. Jeans, ett linne och en hmm klänning/tunika/färgglad sak för min del. Nu vet ni.

Idag är jag ledig, sjukt gött ju. Ska dansa sen. Sen måste jag välja.. :( Orka.

Puss och kram!
/Sofia

IQ luftballong

Har blivit dumförklarad av min klass. " Det är DU som får vårna klass att framstå som blåst" var deras exakta ord. Tack för den. Men jag orkar inte bry mig för Lucas (min typ pojkvän från Dalarna) tycker jag är duktig och smart. Jävla tur att han inte bor i Jönköping så han hör alla rykten om att jag är slampig och blåst xD Mahaha....

Hade matte C prov idag, det gick åt helvete. Hela klassen fick chansa på hur många i klassen som skulle få IG på det. Jag chansade på att 15 skulle få IG och 6 st skulle få G. Den som vinner får gratis fika, tror jag :)  En sak som är säker är iaf att ingen får mer än G för vår mattelärare hade rivit ut en del av VG frågorna och ALLA MVG-frågor. Han tycker vi är dumma i huvvet.

Imorgon är det fredag och då är alla glada :)



och föresten opera behöver inte suga :O Kan vara coolt!
http://se.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA   - paul potts!
OCH
http://se.youtube.com/watch?v=9K2EA8SWhh8&feature=related - Andrew som bara är 13 :O


Pusspussochliteslickiörat // Co


JAG EXPLODERAR AV ILSKA

JÄVLA HELVETES HUSSEIN SOM ALDRIG LÅTER MIG VARA SLUTAR ALDRIG! 

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Annars så... ah.

jag brukar faktiskt gå upp sex, om jag inte försvoer mig i sex timmar, sofia.

och ja..  jag är INTE sugen på glass med chokladsås. en piggelin hade itne varit fel dock. det finns ju faktiskt där nere i frysen... huuum.. C:

Viktoria

Mums

Nu blev jag otroligt sugen på Glass med Chokladsås!

E

För mycket av det goda.

Sådär, då va man hemkommen från dansen även idag. Det va skitkul idag också:D
Nu ska jag strax sova typ, för imorgon måste man gå upp KLOCKAN SEX! Det är typ inte mänskligt att gå upp så tidigt:s Men men, va gör man inte för att få åka till Göteborg och gå på opera. Ja precis, ni läste rätt. Gå på opera. Fy fan.
Fast nej, jag ska gå in med öppna sinnen (asså jag låter ju så gay ibland) och inte ha några förutfattade meningar om opera. Dock blir det väldigt svårt, eftersom vi i tisdags fick höra några av "låtarna" (heter det låtar?) som kommer va med i operan, och det bådar inte gott alltså...
Men det jag ville komma fram till i det här inlägget va egentligen att jag alltid lyckas förstöra min mat när jag ska äta:o Varför lär jag mej aldrig? Jag tar alltid alldeles för mycket ketchup/soya/whatever, och så vips så är maten förstörd och helt äcklig. Jag måste lära mej att ta lagom mycket, verkligen. Fast jag tycker ordet lagom är det tråkigaste ordet som finns. Men ändå.
Så tänkte jag skriva att jag också alltid lyckas ta för mycket chokladsås på glass, men sen kom jag på att nej, det kan ju faktiskt aldrig bli för mycket:)

Aja, det blev ju ett...intressant inlägg. Not. Men bättre än inget, typ.
Godnatt!

/Sofia


Och.

Balett vare ikväll ja. Mysigt. Jag gillar egentligen inte balett men det är ju strunt samma. Det är ju ändå känsla i det.
Nu är jag iaf otroligt trött och därför otroligt opepp på så gott som allt. Speciellt att besöka synagoga och moské. Jag känner att jag inte har nått där o göra. Är dock väldigt pepp på att shoppa. Fick en femhundring av mor för att städa mitt rum o så, så jag kan shoppa extra mkt :P Zara here I come :D
Jag måste duscha nu, så jag går och lägger mej nångång. Ska upp runt sex imån :S Ungefär tre timmar för tidigt!

Äh hejdå

E

kind of svar på connes inlägg

Nej, det är itne bara du. Min Elin Rosenqvist har ju t ex nästan aldrig något annat än kjol o klänning. hon äger väl.. två par jeans. 
och jag har kjol. Fast bara en då. och rätt sällan..  men nej, det är inte bara du. (:

för övrigt så somnade jag sittandes när jag försökte plugga samhäll. dåligt av mig. (:

jag msåte också äta nåt, men då måste jag laga nåt o det är långt till köket. dessutom svinkallt om man går utanför mitt rum. 

Viktoria

Är det bara jag?

Gick till skolan med en rätt kort och jättegul kjol idag och fick för en massa blickar på busshållplatsen. Blickarna var såklart bara av killar, män och gubbar. Jag blev ju såklart glad då, för när folk glor på mig så känner jag mig snygg (om de inte ger en massa konstiga blicker, mer om de spanar efter en).  Men det jag ville komma fram till var ju att när jag kommer fram till badhuset (hade gympa där idag) så säger Catte att hon inte känner någon annan som har kjol på sig på vintern. OCh då skulle jag förklara för henne att det inte alls bara var jag men sen kom jag på att jag inte heller viste någon annan som brukar ha kjol på sig. Så frågar är om det verkligen bara är jag?!

På badet vägde jag mig med. Hade ju gått ner ett kilo över jullovet :D Simon har gått upp 4 så han vann nog våran tävlig. Han ska få en chokladkaka av mig på fredag :)

Ska äta semla nu.

Det var nog allt jag hade att säga idag ^^

Pusselipuss // Co


Orka rubrik.

Det här med att föra en seriös blogg kanske inte alltid är min och Elins grej, så ni vet liksom:)
När jag skrev ordet "kanske" i förra meningen så råkade jag göra särstavning. Kan ske. Haha.
Aja. Det är ju sånt som kan ske;) (Elins 40+ - ordvits där.)





/Sofia


(Det tog typ 40 minuter att skriva detta inlägget, för vi kunde inte välja vilken av alla fula bilder på oss vi skulle ladda upp.)

Det här är ingen gurka, det är ett blogginlägg

Nu sitter vi, Jag och Sofia, på mitt rum.

WOHO

JAG ÄLSKAR DENNA KVINNAN! Jag känner henne och vet inte vem  hon är men hon är underbar! :D

Och nej, jag har inte gått o blivit lesbisk. det bara råkar vara som så att hon ringde och sa att 
"hej jag har din mobil. hittade den på bussen men vågade inte ge den till chauffören eftersom han väl skulle slarva bort den. ska bara hem o kolla bussen så möts vi i huskvarna?"
ÄLSKADE MÄNNISKOR!

Ibland måste man få ha lite jävla tur tycker jag. 

LIKE OH MY GOD!

(man måste säga det på rätt sätt, annars äre inte roligt)

Ah och medans elin bara har en lektion idag har jag noll.

jag är sämst och hemma.

måste även ringa till jlt och kolla om min mobil möjligen befinner sig där nere. hoppashoppashoppashoppashoppas! 


Viktoria

Morgon

Jaa, nu är det ju så att jag är fruktansvärt otaggad på att göra mig iordning och gå till skolan.  En stor anledning är att det nästan är omöjligt. Jag har nämligen slut på underkläder. Mamma har bestämt sig för att hon har tröttnat på min och systers tvätt så mina saker ligger nog nere i källaren, men dit orkar jag ju inte ta mig. Idag får det alltså bli



Röda fotbollsstrumpor och gröna leopardtrosor, som man tyckte var otroligt häftiga nånstans runt sjunde klass. (okej, erkänner, tycker fortf dom är coola :P men absolut inget att ha på sig bland folk!)

Det är dock bara en lektion i skolan idag, och klassråd. Klassråd med vår klass e såå segt för folk frågar actually saker :S Sen ska fiiia komma till mej efter sin matte och kolla på film :D sen är det balett!

Fan måste gå till bussen snart.

E

HELVETES JÄVLA SKIT

JAG, viktoria, HATAR MIG SJÄLV! HUR FAN KAN JAG VARA SÅ JÄVLA KLANTIG OCH TAPPABORT MIN MOBIL?! IGEN??!?!?!?!!? 

GAAAAAAAAAAAAAAH! 


Annars så har den här dagen varit både asbra o totalt värdelös. 
började med försovning o en o en halvtimmes försening. sen äckelprojektet. sen gömma sig för äckliga elisabeth (det var dock jävligt roligt xD). sen hem till elin med kajsa o det var asmysigt. sen skulle vi hem o då.. eh ja, lyckades vi missa äckeltåget. sen kom vi till slut till jönköping med buss. o så åkte vi en massa buss rätt länge. o sen.. tappade jag bort min mobil.


till conne: det känns som att jag ska göra nåt på lördag egentligen, men eftersom jag inte kommer ihåg vad, är det nog itne så viktigt. så atteeeee.. ja. fika är bra. 

Viktoria

Inte gillar, älskar!

Har kommit hem från dansen nu. All dans på Medborgarskolan drar igång denna veckan ju, och ååååh va det är gött!
Har börjat i en ny balettgrupp, och jag älskar att ha Ansi som lärare. Och jag älskar balett över huvud taget.
Sen va det såklart jazz idag också. Och ja, jag älskar den gruppen (trots massa nytt folk så man knappt fick plats). Och jag älskar Martina för att hon är så jävla skön. Mah, jag vill dansa meeeeer!


/ Sofia


Balklänning



Nyss så hittade jag och jessica denna underbara rosa känning. Min första tanke var askungen, den andra att så ska min balklänning se ut. Med vissa ändringar dock, en rosett låågnt ner på ryggen och smala band ska det va. "Nu ska jag bara hitta min prins också" öh hmm ja.

E

Dagens låt


Wohoo

Room Raiders lördag och söndag 12.00 - 18.00. Kommer man ha ett liv denna helg, svar nej :D

Tådag

(Asså jag vet ju att tå heter toe och inte tue, men tisdagar får mig alltid att tänka på tår ialafall. Äckligt.)

Jag skulle vilja börja med att be om ursäkt till viktoria, jag menade inte när jag sa att de fanns en anledning att du hade ig. Jag borde inte sagt så. Du borde ha högsta betyg och din lärare är en knarkande gris när den säger nått annat.
Fast jag tycker ändå att det heter äpplemos, det kanske är en sån grej som är olika beroende på var man bor. Som blett och REDIGT, t.ex. :P Och datten. (info- vikki är ju göteborgare och säger fortfarande fel på saker ibland :) typ jage :P)

Idag.. Ganska dålig dag för jag, nej jag är inte sjuk :@, jag är mer trött :P. Men den va himla smidig att ta sig igenom. Älskar inställda lektioner. Vi hade gym på gympan. Jag insåg att jag har saknat det :S vafaan liksom? Hur kan man sakna att slösa bort timmar med att sitta på en maskin och röra lite på ben eller armar. Hoppas iaf att jag får träningsvärk imån, det är ju som de flesta vet, nått av det bästa som finns enligt mej :D

Svar till cornelia: Fika ute eller hemma beror på hur mycket pengar som går åt i gbg ;D

Nu ska jag äta, kolla på film och sen dansa :D taggatagga :D gick till skolan idag bara för att få gå på dansen sen så är otroligt pepp :D

E





Svar ja

Hejsan Folket.
Det är ju Jag som är Cornelia/Fisken/Conne/MK. Jag är äldst och mognast av oss fyra (om man inte ser till att Vikki är lika mogen som resten av oss fastän hon är ett år yngre :O ) Det är jag som läser Teknik-Arkitektur&Design, med andra ord är jag den smarte av oss också. DOCK så är jag inte tråkigast bara för jag är äldst, mognast och smartast. Ingen av oss är tråkig, tror jag. Jävla kul har vi tillsammas! :)
 
Eftersom detta är mitt första inlägg i denna bloggen så kan jag inte med att klaga på något, men det kommer nog ska ni se :)  Idag får allt bara vara bra. Snart är det ju helg ju! För imorgon är det ju onsdag och det är ju en dag och en dag går ju rätt fort. Torsdag kommer efter onsdag och det är ju bara en dag det med, men den dagen kan ju vara rätt länge men då får man tänka på att det är fredag efter den dagen och alla gillar fredagar :D TAGGAAA!!

Bara så ni vet, Elin, Vikki och Fia så ska vi fika på lördag runt ett. Vet dock inte om vi ska fika ute eller om vi vill baka något. Det får ni bestämma :)


Tänkte lägga in en bild på alla oss fyra, men det fanns ju inte :O Får ju genast fixa det!



Pusselipusspuss / Co

Inte okej alls.

Medans Viktoria tar ut alla sina aggressiva känslor på omvärlden här i bloggen, så täntke jag klaga lite.
På gympaskor. Som Elin skrev om i sin gamla blogg. Men det tåls att tas upp ännu en gång, för det är ju bara så jävla fruktansvärt fult!
Såhär: Man ser en snygg kille. Snyggt hår, snygg i ansiktet, snygga kläder. Så kollar man ner på skorna. Och ser ett par gympaskor. Och så mår man dåligt över det resten av dagen typ. Varför, varför använda gympaskor när det finns så många andra snygga killskor?!
Ett svar på den frågan vore trevligt, för jag förstår inte hur man tänker. Nickelodeon-Maria har nog rätt när hon säger att man alltid bör kolla på folks skor det första man gör. 
Kan ju även tillägga att killen i fråga hade chinos till sina jävla gympaskor:o Inte. Okej. Alls. 


/ Sofia  

OCH

jag vill så JÄVLA mycket flytta hemifrån! 

jag hatar min äckliga familj!

mamma: "ringde bara för att säga att maten är klar nu, så du kan ju äta när du kommer hem"
 jag kommer hem, ingen mat finns.
mamma: "det finns ingen mat kvar för det var så många som åt"

JAG HADE SETT FRAM EMOT DEN DÄR JÄVLA MATEN SEN HON BÖRJADE MED HELVETET IGÅR KVÄLL! 

JAG HATAR DET HÄR JÄVLA HUSET OCH MIN JÄVLA FAMILJ OCH DERAS ÄCKLIGA MAT!

Viktoria

FÖR FAN ELIN

För det första, REDIGT ÄR ETT AV VÄRLDENS FULASTE ORD! 

För det andra, det HETER VERKLIGEN ÄPPELMOS OCH ÄPPELPAJ OCH ÄPPELJUICE! DET STAVAS SÅ OCKSÅ! INTE ÄPPLEMOS, ÄPPLEPAJ OCH ÄPPLEJUICE! Så ja, det ÄR konstigt att jag har IG i svenska.

Annars har vi äcklig projektvecka denna veckan och vi blev i princip klara idag. HEJA! 

Jag har även lekt med Walter o Hank idag och fick en ring av Walter. Jag gillar den. Den har fått ta orm-ringens plats. 

JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP PÅ HELG ATT JAG KAN DÖ! Jag vill inte ha den här veckan! 

HELVETE! 

Viktoria

Dagens låt



I think I did it again
I made you believe we're more than just friends
Oh baby, it might seem like a crush
But it doesn't mean that I'm serious

'Cause to lose all my senses
That is just so typically me
Oh baby, baby

Oops!... I did it again
I played with your heart,
Got lost in the game, oh baby, baby
Oops!... you think I'm in love
That I'm sent from above
I'm not that innocent

You see my problem is this
I'm dreaming away
Wishing that heroes they truly exist
I cry, watching the days
Can't you see I'm a fool in so many ways

Jag jag jag

Jag känner att jag är den enda som skriver på den här bloggen. Kunde lika gärna haft kvar min egna typ :P Aja ni får nöja er med mej tills dom andra inser tjusningen. Meeen det gör ju inget, för jag är ju bäst!
Har nu kommit hem från dans :D Oväntat roligt faktiskt. Ska dansa på Åtta Glas nån helg nu, och då får ju alla genast komma och kolla :D Ska även dansa på innebandy match.

När allt ändå handlar om mig kan jag ju få klaga över att jag är sjukt trött och har börjat få redigt ont i halsen. Dåligt som fan! Kommer säkert bli sjuk nu tills vi ska till gbg och ha långhelg :/ Fast nej, de går jag ju inte med på.

E

Vecka 5

Idag är det måndagen den 26 januari och det betyder att vecka 5 har börjat :D Vad är det med denna vecka då? Joo, dansen drar igång igen! Tagga :D:D

E

Sno stilen :P

Ny favoritfilm! Another Cinderella Story. Se den! Underbar dansfilm, sådär utan handling och allt är jättefånigt.
Det bästa med filmen är dock Selena Comez! Fan va jag vill vara henne :D Dansar, sjunger och har världens finaste hår! Sjukt snygg stil också. Hatar henne för att hon bara är 16 år :S



Söndag

Söndagar kanske inte riktigt är dom bästa skaffa-blogg-dagarna. Men nu blev det ju så. Jag är dock inte så farligt bakis, tog det mkt lugnare än viktoria igår ;) Det var iallafall en trevlig kväll. Fast det är det ju alltid när man är med favoritlaget eif-j :P (favoritlag - enda lag jag gillar :P)  Fast ägglikör kan va något av det äckligaste som finns, drick aldrig det!
Som sagt är söndagar en dålig dag o börja på för vem fan orkar skriva nått vettigt då? (förutom fia såklart ^^). Ge mig pizza och en bra film istället. Återkommer när jag är piggare.

E

Elin + Viktoria + Cornelia + Sofia = blogg?

Sådärja, då har även vi en blogg.
Känns ju lite löjligt och sjukt mainstream att börja blogga, men jag antar att jag inte ska säga nåt eftersom jag både har bilddagboken och facebook redan..
Aja, en liten presentation kanske vore på sin plats?

Vi är då Elin, Viktoria, Cornelia och Sofia. Som ni antagligen redan har listat ut. Vi fyller 18 det här året. Eller alla utan Viktoria gör det, hon är ju trots allt bara 92:a ;) (Fast hon är sådär ambitiös av sej och går i tvåan iaf, ett år före liksom.)
Vi bor i Jönköping. Vi skulle gärna flytta här ifrån. Vi tänker flytta härifrån efter studenten.
Jag (Sofia) och Elin går i samma klass. Vi går dans. Vi gillar att dansa:) Viktoria går samhäll/media och Cornelia går teknik. Vilket låter smartare än va det är.
Jag och Cornelia bor grannar och har varit bästa kompisar sen i femman. Elin och Viktoria bor inte grannar men har även dom varit bästisar sen femman. Jag och Elin träffades genom dansen och blev, otippat värre, väldigt väldigt bra kompisar till slut. Jag och Viktoria träffades faktiskt också genom dansen xD Hon gick nån termin på samma balett som jag, och då tyckte jag hon va bitchig. Och hon tyckte jag va bitchig. Nu har vi dock ändrat inställning:)
Viktoria och Cornelia lärde känna varandra...Hmm. Jag vet faktiskt inte hur. Men känner varandra gör dom iaf, och det är ju det som räknas liksom.

Ja, det är ungefär så det ligger till.
Läs vår blogg och älska oss liksom, haha:)
Puss och kram / Sofia


Hejhejhej, hemskt mycket hej!

Mjaaa... Nu äre ju så att.. vi har ju skapat en blogg.
Eh. Ja.

Jag o Elin ligger, alternativt sitter, i min säng... Och jag har fortfarande inte återfått den normala balansen för ickebefinnande av alkohol i blodet. (jag har med andra ord inte blivit nykter än.) Vi kom hem halv sju imorse. Av någon märklig jävla anledning vaknade vi halv elva.
Alla vet ivf att jag tycker att... ja en viss någon är jäligt snygg, för det kunde jag ju inte hålla käften om.
DÅLIGT GJORT AV DEN ROSA ELEFANTEN TYCKER JAG!

Eh, ah o sen är vi ju bäst också. 

ADJÖ OCH PUSPUSPUS FRÅN VIKKI (och elin lite på ett hörn sådär.)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0